La Carta

[fdm-menu id=1096]

Petits Entreteniments

Seitons amb vinagre, oli d’oliva all i julivert

Sardines escabetxades

   

Mitja ració

4,00 €

   

   

6,60 €

6,80 €

Petits Entreteniments

   

Mitja ració

   

Seitons amb vinagre, oli d’oliva all i julivert

4,00 €

6,60 €

Sardines escabetxades

   

6,80 €

Petits Entreteniments

Seitons en vinagre, oli d’oliva, all i julivert
Sardines escabetxades
Formatge “manchego” curat
Fuet
Croquetes
Sonsos
Torrades amb all i tomàquet
Anxoves de l’Escala i torrades de pa d’olives amb tomàquet
Pa

Entrants

Amanida de la casa
Escalivada
Amanida de formatge Emporità i fruits secs
Patè de la Casa amb prunes
Amanida de pop roquer amb vinagreta d’anxoves
Timbal d’escalivada i bacallà
Calamar a la brasa sobre llit de pernil ibèric amb vinagreta d’all i julivert
Pop a la brasa amb oli de paprika (pebre vermell) i buquet d’escarola

La Carn

Carns de la comarca al forn de llenya d’alzina

Xai a la brasa amb guarnició
Entrecot a la brasa amb guarnició

El Peix

Peixos de la nostra costa cuits al forn de llenya

Lluç
Molla blanca o negra
Panegal
Calet
Sard o Sard Imperial
Rascassa
Escòrpora
Rom
Orada o Llobarro
Gall de Sant Pere
Morruda
Pagell

Només servim peix fresc del dia i no podem garantir tenir-los tots.

Els peixos es couen al forn amb llenya d’alzina, i es condimenten amb patates, ceba, tomàquet, all i julivert, tot regat amb vi blanc i oli d’oliva.

Petits Entreteniments

Seitons en vinagre, oli d’oliva, all i julivert
Sardines escabetxades
Formatge “manchego” curat
Fuet
Croquetes
Sonsos
Torrades amb all i tomàquet
Anxoves de l’Escala i torrades de pa d’olives amb tomàquet
Pa

Entrants

Amanida de la casa
Escalivada
Amanida de formatge Emporità i fruits secs
Patè de la Casa amb prunes
Amanida de pop roquer amb vinagreta d’anxoves
Timbal d’escalivada i bacallà
Calamar a la brasa sobre llit de pernil ibèric amb vinagreta d’all i julivert
Pop a la brasa amb oli de paprika (pebre vermell) i buquet d’escarola

La Carn

Carns de la comarca al forn de llenya d’alzina

Xai a la brasa amb guarnició
Entrecot a la brasa amb guarnició

El Peix

Peixos de la nostra costa cuits al forn de llenya

Lluç
Molla blanca o negra
Panegal
Calet
Sard o Sard Imperial
Rascassa
Escòrpora
Rom
Orada o Llobarro
Gall de Sant Pere
Morruda
Pagell